Rör ner marshmallows i drycken. Servera ochtoppa med riven choklad. 3 dl GoGreen Hasselnöt- & Risdryck. 2-3 st marshmallows. 1 msk riven choklad (eller efter eget tycke)
Dela äggen i gulorochvitoroch vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med sockret i en bunke. Vispa äggulorna pösiga tillsammans med hälften av honungen i en annan bunke
Skär frukten i bitar och lägg i en skål. Lägg mascarponen i en skål tillsammans med creme fraichen. Riv det yttersta gula skalet på citronenoch tillsätt det i skålen, pressa i halva citronen
Koka upp mjölk, sockerochmascarpone. Lägg gelatinbladet i blandningen och låt smälta. Frys in blandningen i valfri form till exempel iskuber, alternativt kan du kyla portionsvis i glas
Vispa äggvitorna till ett fast skum. Vispa äggulornaporöst tillsammans med sockeroch vanilj. Vispa i mascarponen i äggulesmeten, vänd därefter i äggvitorna
Smula ost över mitten på pizzabottnarna. Strö över timjan ochtoppa med halverade fikon. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de blir gyllenbruna
Smält smöret och lägg i russinen. Häll lite över jästen och rör tills den lösts upp. Tillsätt resten av degspadet, kesella, sirap, salt, kryddoroch det mesta av rågsikten