Forma fyra pizzabottnar på bakplåtspappret. 4 1 ⁄2 dl riven blomkål. 13 1 ⁄2 dl riven ost. 12 krm salt med jod. 12 dl tomatsås. 11 mozzarella. 11 ⁄2 dl parmesanost. 11 dl oliver. 1Blanda blomkål, riven ost, ägg, salt och peppar i en skål. 1Bred tomatsås över, lägg på skivor av mozzarellanoch salamin. 1Strö på parmesanostoch grädda ytterligare cirka 8-10 minuter. 1Lägg på rödlök, oliveroch basilika
Fördelen med dagar som jag jobbar hemifrån är att jag kan plockaihop precis det jag är sugen på till lunch, och idag blev det pannkakor fast att jag hade en låda mad lax ochpotatis i kylen, men den klarar sig fint tills imorgonoch jag fick en veggolunch idag, yeeeey
Tillsätt bokchoy huvudena och fräs några minuter tills de mjuknar. Tillsätt svampen och fräs den någon minut på ganska hög värme till den är mjuk och glänsande
Jag tror bestämt att jag har fått en släng av gumilskan. Den där välsignade gumilskan ni vet, som plötsligt slår till nån gång när man passerat de sextio, ochsom får vanligtvis mildsinnade och fridsamma varelser att börja morraoch hötta med näven - alternativt käppen - och ryta ifrån och inte stillatigande finna sig i vad som helst
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag rekommenderarofta mina kunder att dra ner lite på kolhydraterna på kvällen, om man inte har tränat innan förstås för då behöver man fylla på glykogenlagren i musklerna och äta kolhydrater för att optimera återhämtningen