Efterrätt

  • 7 Recept

Frusen dajmtårta

Vispa 4 äggvitor hårt, blanda med 1,5 dl strösocker och den malda mandeln. Grädda i 30 min i 200 grader
Cheesecake i glas

Cheesecake i glas

Ingredienser Portioner. 4 200 g färskost 2 dl gräddfil (eller lättcrème fraiche) 1/2 dl strösocker rivet skal av 1/2 citron 2 nektariner 1/2 l bär (t ex hallon, blåbär eller jordgubbar) 8 digestivekex Lägg till i inköpslistan
Fyllda flarn

Fyllda flarn

Gör flarnen gärna innan, annars måste ni vänta på att de ska svalna ordentligt. Jag gör flarnen som jag har i botten med två skedar smet istället för en, blir lite snålt med plats annars
Citron- och passionsfruktstiramisu

Citron- och passionsfruktstiramisu

Så i lördags slängde jag ihop en snabb citron- och passionsfruktstiramisu till efterrätt. Vårsolen skiner, det börjar anas knoppar på körsbärsträdet vid vår entré och snödropparna har kommit upp ur rabatten