Ingredienser Portioner. 4 200 g färskost 2 dl gräddfil (eller lättcrème fraiche) 1/2 dl strösocker rivet skal av 1/2 citron 2 nektariner 1/2 l bär (t ex hallon, blåbär eller jordgubbar) 8 digestivekex Lägg till i inköpslistan
Gör flarnen gärna innan, annars måste ni vänta på att de ska svalna ordentligt. Jag gör flarnen som jag har i botten med två skedar smet istället för en, blir lite snålt med plats annars
Har du lust att lägga "lite" tid på en ganska spektakulär dessert så har jag ett jättebra tips. Den här desserten knåpade Mannen ihop till nyårsmiddagen
Så i lördags slängde jag ihop en snabb citron- och passionsfruktstiramisu till efterrätt. Vårsolen skiner, det börjar anas knoppar på körsbärsträdet vid vår entré och snödropparna har kommit upp ur rabatten