1 dl rödvin 1 msk grillkrydda 1 st lök 1 röd chilipeppar 3 dl rödvinsglögg 5 dl vispgrädde 500 g passerade tomater 5 st morötter finrivna 1 st grönsaksbuljongtärning 1 st köttbuljongtärning 1-2 dl chilisås 2-3 msk socker smaka av med grovmald svartpeppar och salt
Skär köttet i skivor. Lägg i köttet och purjolöken. Lägg över köttet och purjolöken på ett fat. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl grädde (valfri fetthalt) 1 st köttbuljongtärning 1 dl vatten 0. Lägg i köttet och purjolöken i såsen och låt småkoka tillsammans i ca 5 minuter. 1 st köttbuljongtärning. 5 dl grädde (valfri fetthalt) 1 st köttbuljongtärning 1 dl vatten 0
700 g fläskfilé smör, att steka i neutral olja, att steka i salt peppar. Rotfrukter600 g potatis 2 morötter (stora) 1 rödlök (stor) 2 palsternackor (stora) 3 msk neutral olja 5 klyfta vitlök salt peppar
Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Det här receptet blev extra gott så jag delar med mig så ni kan prova själva