Fisk

Fisk

  • 70 Recept
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Torskrygg med bacon och gräslök

Torskrygg med bacon och gräslök

Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Laxfiléer fyllda med oströra

Laxfiléer fyllda med oströra

Ingredienser. 4-6 portionsbitar laxfilé. salt & peppar. 100 g naturell färskost. 1,5 dl riven mozzarella i påse
Mörrumsgryta

Mörrumsgryta

1 fiskbuljongstärning. Hacka löken fint och riv moroten grovt. Fräs smör, citron, lök och moroten i en kastrull utan att få färg
Västerbottenlax

Västerbottenlax

Häll allt över fisken. 2 fiskbuljongtärningar. och gratinera i 200 grader tills fisken är genomstekt. 2 fiskbuljongtärningar
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lax och räkgryta

Lax och räkgryta

2 laxfileér. 1ca 2 dl skalade räkor. 12,5 dl viktväktarnas minifraiche. 14 bitar broccoli, sönderdelade. 11/2 gul lök
Varm sillgratäng

Varm sillgratäng

Låt sillfiléerna rinna av väl. Skär dem i mindre bitar. Skiva potatisen. Skala och hacka äggen grovt. Skala och hacka löken
Roslagslåda

Roslagslåda

Skölj strömmingen och låt den rinna av väl. Rulla samman dem med skinnsidan utåt. Lägg dem i smord eldfast form
Strömming i form

Strömming i form

Tillsätt vatten och fiskbuljong. Rör samman grädden med tomatpuré och häll det över fisken. 1 st fiskbuljongtärning
Matjessilltårta

Matjessilltårta

200 g mörk kavring. 75 g Arla® Svenskt Smör. 3 gelatinblad. 200 g matjessillfiléer. 1 rödlök. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
Strömming med spännande smak

Strömming med spännande smak

Klipp bort ryggfenan. Skölj och torka strömmingsfiléerna. Lägg dem på en skärbräda med skinnsidan nedåt. Salta och peppra lätt