Rör ut färsen med äggulor, salt, peppar, rödbetor, lök och kapris. Arbeta till en smidig smet. Fördela färsen på brödskivorna och bred ut till ett jämnt lager
Plocka svampen. Rensa, skär de stora i mindre bitar och skölj kantarellerna. Stek svampen i en stor kastrull med hälften av smöret tills all vätska kokat in
Att grilla pizza är inte bara gott, det är fantastiskt gott. Med en pizzasten finns det inte längre någon anledning att åka och köpa pizza, en pizza som du lagar hemma på grillen med hjälp av en pizzasten blir minst lika god som den du köper
Jag har ju en förkärlek till varma mackor, som ni kanske märkt. Dessa hittade jag i en Coopfolder. Jag gjorde min i våffeljärnet istället och då måste man vara noga med att smöra järnet så brödet inte fastnar
Jag gjorde fattiga riddare nu ikväll och jag hade glömt hur enkelt och gott det faktiskt är. Senast jag åt det var jag nog 7-8 år gammal och Stephanie hade aldrig ätit det någon gång i hela sitt liv innan idag och då var jag ju bara tvungen att göra fattiga riddare
Det här med att göra pizza på färdiga bottnar typ på tortillas, tunnbröd osv. har för mig känts lite som att fuska tidigare, jag sätter något av en ära i vår ständigt återkommande fredagspizza