Det här är en god liten rätt som fungerar lika bra till vardags som till fest. Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern
Värm ugnen till 125 grader. Krydda köttet, stick in en termometer och lägg det i en ugnsform. Placera formen strax under mittenfalsen och stek i ugn tills termometern visar 64-67 grader
1,5 kg nötkött som rostbiff, innanlår, fransyska eller kalv. Sätt ugnen på 150 grader. Bind gärna upp köttet till en rund rulle med steksnöre så håller det formen bättre
) 200 g nötkött (entrecote, rostbiff, oxfilé)ruccolapinjenötterolivoljacreme de balsamicohyvlat parmesannymalen peppar, flingsalt- Skär köttet i små tärningar (ca 2x1x1 cm). - Ringla över olivolja och creme de balsamico- Toppa med ruccola och flagor av parmesan- Servera omgående 200 g nötkött