God regnig morgon på er alla. Känns som att det är perfekt väder för att baka i helgen, vi får se. ). Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mums mums innan
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragitmig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var och att degen skulle va kladdig och svårhanterlig och inte gå att kavla, men fel fel fel det varhur smidigt som helst, och hur goda blev dom sen, jo supersuper goda
Geisha maränger. 2016-04-29, 19. 27. Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
När det dök upp en semmelsockerkaka i flödet blev jag väldigt sugen på att testa det såklart. Jag utgick ifrån receptet på Lindas Bakskola och gjorde om det till glutenfritt