Krydda mer med vitlökspepparn tills du tycker smaken är bra. Krydda med vitlökspeppar. *500gr Risoni (Barilla)*1 purjolök*1 stor påse bladspenat*Skalade räkor (går bramed färdigskalade frysta)*Asiatisk sweet & Sour Chili*Salt*Vitlökspeppar*OljaKoka risoni enligt anvisning på förpackningen
Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten. Smaka av med salt och peppar. Ta ut fisken ur ugnen och toppa med räkor och persilja
4 400 g stora räkor med skal 1 citron 2 dl majonnäs 2 msk finhackad dill dillvippa till garnering 4 skivor vitt formbröd 4 msk löjrom smör salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Hacka dem grovt och blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök