Här kommer den utlovade bilden på hur påsktårtan såg ut inuti, samt recept. )När man bakar bottnarna till regnbågstårtan gör man på samma sätt som när man bakar en vanlig tårtbotten, men man delar upp smeten i flera skålar
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Vispa äggvitorna hårt. Blanda i florsockret och den malda mandeln. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ca 15 min eller till kakorna fått lite färg i 175 grader
Sätt ugnen på 175°C. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och Oboy och rör ner det i smörblandningen
Jag började morgonen med en löptur och nu sitter jag och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon. Jag är jättedålig på att träna och har aldrig varit speciellt hurtig men har ett litet vad med mig kompis AC nu och eftersom kvällarna har varit uppbokade så har det blivit två morgonrundor den här veckan
Goda småkakor från "Två systrars söta". Jag är lagom förtjust i russin i kakor faktiskt så nästa gång byter jag ut det mot choklad för själva grundkakan var väldigt god
Faktiskt kan man förledas att tro att det är riktigt nyttiga bakverk, de smakar nämligen väldgt likt "energy bars" - men vem i hela världen vet vad det finns i dem
Jag fortsätter på temat hembakat och här kommer receptet som jag utlovade tidigare. Det är ett enkelt och supergott recept på klassiska Gaffelkakor med choklad och hasselnötter
Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag