Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
De har vid många tillfällen tipsat om ett bröd som sett så oerhört gott och lockande ut. Här kommer därför receptet på ett magiskt glutenfritt kesobröd
Forma till avlånga bröd och lägg ner i två smörade, rektangulära brödformar. Alternativet till långpanna i botten av ugnen är att spruta in rikligt med vatten med en blomspruta när man sätter in bröden
Värm mjölken till 37º. Lös upp jästen i mjölken. Tillsätt Fiber Husk och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt Fibrex, rena havregryn, lingonsylt, olja, salt och nästan all glutenfri mjölblandning, spara lite till utbakningen
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Galette är en fransk specialitet, som passar oss glutenintoleranta alldeles förträffligt. Det är nämligen en sorts tunna crépes som är gjorda av bovetemjöl
Täck eventuellt brödet på slutet om det blir för mörkt. Ta brödet ur formen och låt svalna i handduk. Häll smeten i en brödform, 1,5-2 liter, med bakplåtspapper i. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 2 timmar på 175 grader
Det här brödet är kanon att göra av gammal, utgången filmjölk som annars skulle fått slängas. Jag älskar brödrecept liknande detta som tar minimalt med tid och ansträngning och ger ett gott och mättande bröd en timme senare