Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den. 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé. Pajdeg 5 dl vetemjöl 250 g tärnat smör 1 tsk salt 4 msk vatten Fyllning 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé 5 dl crème fraiche 34% 3 tsk sambal oelek ½ orange paprika 2 schalottenlök ½ - 1 dl sweet chilisås Salt 2 - 3 msk Maizena mjöl 125 g mozzarellaost
I söndags åt vi en supergod kycklingrätt med parmesanost i såsen. Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för Kyckling Alfredo istället för Pasta Alfredo
Gnid in kycklingbitarna med salt, citronpeppar, vitlök, önskad örtkrydda och pressad citron. Lägg grönsakerna i den blötlagda lergrytan, lägg kycklingbitarna ovanpå