Senapsgriljerad julskinka 1 st julskinka. Öppna förpackningen och häll av spadet i en kastrull. Späd sedan med buljong så att det får fin smak till dopp i grytan Hemmets Journal
Ugnsomelett med svampstuvning 1,5 msk vetemjöl 6 dl mjölk eller 6 dl vispgrädde 5 st ägg 1 tsk salt www.recepten.se
Mjölkfri Janssons frestelse Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 800 gram potatis(ar) 2 st lök 1 ask ansjovisfilé(er) 1 förpackning Havregrädde , Oatly 1 odefinierad salt 2 tsk mjölkfritt margarin 1 msk mjölkfritt ströbröd 1 dl mjölkfri buljong 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet www.tasteline.com
Färdigkokt skinka Ingredienser 1 st färdigkokt julskinka , 3-4 kg 1 st äggula 2 msk senap , original 1 dl ströbröd Köp receptet www.tasteline.com
Ugnsomelett med champinjoner och västerbottenost Mina föräldrar har en ny inglasad uteplats och till lunch en av dagarna under påsken var det tillräckligt varmt för att sitta ute och äta LCHF till vardag och fest
Mammas ansjovistårta Hacka äggen och blanda ner crème fraiche, ansjovis, dill, senap, socker, vinäger och peppar. Fördela halva röran på två bröd som ligger bredvid varandra Matklubben.nu
Ugnsomelett med svampstuvning 1. 5 msk vetemjöl. 16 dl mjölk. 15 st ägg. 10. 5 tsk salt. 1400 g champinjoner. 12 msk smör. 13 msk vetemjöl. 12 dl vispgrädde Hemmets Journal
Omelett Jag har aldrig varit varit ett stort fan av ägg. Men sedan i höstas så har ägget tagit ett kliv in i mitt kylskåp Mysan lagar
Klassiska julköttbullar Skala, hacka och stek löken i 2 matskedar smör i en stekpanna tills den blir gyllenbrun. Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke mittkok.expressen.se