*I Samarbete med Vego i Världsklass*. Hej. Hörrni. Nu börjar det äntligen röra på sig kring projektet Vego i Världsklass som jag pratat om här i över ett halvår
Godmorgon alla härliga. Just kommit hem från en morgonpromenad, det var både blåsigt och kallt. Brrrrr…. Ska åka och handla lite nu och sen blir det långfrukost vid morgon TV
Då har man julpyntat och gjort det fint och mysigt till förste advent. Det är fortfarande ingen snö, det regnar och stormen Berit är på ingående sägs det, den ska väl nå sin kulmen i morgon
Jästen rörs ut i fingervarmt vatten. Blanda samman allt mjöl i endeghink (med lock). Häll i den smälta jästen -lite i sänder- alltmedan degen bearbetas
Här kommer en favorit i repris. Jag ville ha lite nyare, bättre bilder och eftersom folk varje vecka söker och hittar just detta populära recept så bestämde jag mig för att skriva det igen
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
God morgon. Ja, det hör ju inte till vanligheten att jag sitter och bloggar på morgonen men något måste man ju sysselsätta sig med när man vaknar kl 03
Ny vecka, nya tag. Hur går det med det nya året. Har ni några nyårslöften som ni redan brutit. -) Jag ger aldrig nyårslöften, känner inte att jag behöver det
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
I fredags förra veckan gjorde vi souvlaki (grekiska grillspett). Jag har tidigare alltid marinerat köttet som vanligt med antingen köpmarinad eller gjort en egen men har aldrig fått fram den där specifika smaken som souvlaki har