Scones. 12 augusti 2014, 11. 38Dagens frukost blev scones. Dessa blev riktigt goda, smakade nästan som vanliga scones men var mycket enklare att göra eftersom jag kunde använda visp istället för att behöva knåda för hand
Efter det så sökte jag information och hittade till slut IBSfri. Har ni hört talas om IBS. De hade en patient som led av IBS och som de hjälpte med kostbehandlingen FODMAP
Till det här brödet har Kristin inspirerats av ett recept från dietist och IBS-experten Sofia Antonsson – Glutenfria russinbröd (receptet kommer från boken Lugn mage med gott bröd)
Jag har fått diagnosen IBS vilket gör att jag måste anpassa mitt liv och ätande ganska mycket efter detta, men väljer att se det som en utmaning istället för att deppa ner mig i det
Jag känner direkt när det blir för oregelbundna måltider att jag blir sötsugen och min mage gillar inte alls att äta för stora och för få måltider (har haft problem med IBS tidigare men som varit under kontroll senaste åren)