Lägg fisken i ugnssäker form. Bre den röda såsen över fisken. Vit fisk med fetaost/tomat/basilikatäcke (ca 6-7 personer). 800 g färsk torsk eller annan vit fisk. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 20 min eller tills fisken är genomgjord. 800 g färsk torsk eller annan vit fisk
Sambon fick några makrillar på kroken häromdagen och dom la vi såklart på grillen. Jag saltade och pepprade dom och fyllde dom med citronskivor och strösslade över hackad gräslök innan jag rullade in dom i aluminiumfolie
Receptet kommer från svenskfisk. Gnid in fiskfiléerna med salt och lägg dem på varsit ark ugnsfolie. se men jag har som vanligt gjort några små ändringar
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Lägg sedan ner fisk i bitar och grovt hackad paprika - koka kort tills fisken är klar. 1 gul lök1 klyfta vitlök1 paprika2 stjälkar citrongräs1 buljong2 krm salt300 gr vit fisk1/2 zuccini2 dl kikärtor+1 burk kokosmjölkröd curry1 röd chilli, finhackad1 bit ingefära, finhackad1/2 lime (eller lite mer)1 tsk sockerKrossa stjälken på citrongräset, klyfta lök och hacka vitlök, skiva zuccini grovt