Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
Möra kycklingfiléer och blomkålsris. Nu var det ett tag sedan men i helgen plockade jag fram receptet igen och lagade dessa underbart möra kycklingfiléer i gräddig sås
I dag lagade jag kyckling med mangosås. Skär kycklingfilén i mindre bitar. 500 g kycklingfilé. När kycklingen fått färg, lägg i ugnsfast form och efterstek tills den är klar, ca 20 minuter. 4 portioner 500 g kycklingfilé
Förra året blev jag inspirerad av Josefin då vi körde FF samtidigt, att koka kycklingfiléer och ha i kylen, bara att värma med den kolhydratkällan man vill och lägga till grönsaker
eller tills kycklingen är klar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 4 kycklingbröstfiléer
I dag blir det är recept på inbakad kyckling med ädelost och svampsås. Salta och peppra kycklingen. Lägg smöret i en stekpanna och bryn sedan kycklingen så att den får färg på båda sidor
Kycklingfilé med en smarrig ädelostsås och sallad till. Smula på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan du sätter tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili