Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten. Hacka 500 g av skinkan. Vispa grädden och tillsätt crème fraiche och majonnäs
Idag är det min minsta älsklings två-årsdag. Jag kan inte fatta att det redan har gått två år sedan förlossningen som är en bladning av det bästa och det värsta man någonsin upplevt
"Så pass mycket pålägg och fyllning att det påminner mer om en tårta än en smörgås. ". Visst är smörgåstårta en av de godaste svenska rätterna där man kan variera innehållet i all oändlighet
Det är alltid roligt att prova nya saker, den här gången blev det en ny variant på rabarberpaj. Det är nämligen kladdkaka i bottnen Du hittar mitt smarriga recept nedan Nästa gång ska jag prova med vit choklad, spännande Rabarber är ju bara för gott
Receptet på den här pajen har jag fått av rehabgruppen (arbetsterapeuter och fysioterapeuter) på mitt jobb, men jag tror att det kommer från Ica från början