Fiskhuvudrättsbok

Fiskhuvudrättsbok

Pasta med räksås

Pasta med räksås

4 port tagliatelle 500 g räkor med skal 3 dl vispgrädde 2 dl torrt vitt vin 1 gul lök 2 tsk tomatpuré 1 msk smör salt vitpeppar
Pasta med räkor & squash

Pasta med räkor & squash

Ingredienser 300 g räkor med skal. 2 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor. 1 msk olivolja. 1 dl vitt vin
Lax i krämig sås med soltorkad tomat och spenat

Lax i krämig sås med soltorkad tomat och spenat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 600 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram soltorkad tomat 100 gram salladslök 65 gram färsk spenat Från ditt skafferi 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 1 msk fiskfond 0,5 msk vitvinsvinäger 0,5 dl vatten Köp receptet
Lax i ugn med krämigt spenattäcke

Lax i ugn med krämigt spenattäcke

1  förpackning  Bladspenat1  förpackning  ASC certifierad laxfilé2  dl  crème fraiche1  st  citron  saft och zest1-2  st  vitlöksklyftor  finhackadechiliflakesolivolja  salt och peppar 
Inkokt Lax

Inkokt Lax

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 2 st Laxfiléer Lag 1/2 l vatten 1 msk Vitvinsvinäger 1 1/2 tsk salt 6 st Svartpepparkorn 1/2 st Gul lök Remouladsås 1 dl crème fraiche 1/2 dl Vispgrädde 1/2 msk Dill 1/2 msk Persilja 1 1/2 msk gurkmajonnäs salt