Experimenterandet med olika sorters remmar är inte över. Nu när mina favoriter Nypon och Rönnbär finns att plocka i massor så kändes det givet med Rönnbär & Nypon-Remmar
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Fick ett mail från en läsare häromdagen som önskade att jag skrev om raw food för nybörjare. Jag anser att raw food kan vara hur enkelt eller invecklat som helst och det är helt upp till dig
1 cup of raw rhubarb, cut into 1/4 inch slices + 3 lengths, halved, for the top. 1 cup of raw rhubarb, cut into 1/4 inch slices + 3 lengths, halved, for the top
Vegansk och rawfood. instagram 100kitchenstories. Godmorgon. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jag däckade tidigt på kvällen när jag la mig i sängen
Related Ceasardressing (vegan, raw). Krämig, len och smakrik vegansk ceasardressing. Jag älskar att använda mig av blötlagda cashewnötter i desserter eftersom att konsistensen när de mixas blir så gräddig och mjuk
Det finns många sätt att bjuda in mer raw food i ditt/dina barns kost. Vår dotter Saga har vuxit upp med stor del raw food i sin kost men nu när hon snart är sju så berättar hennes kropp ganska tydligt vad hon behöver och vill ha, och jag uppmuntrar henne att lyssna på sin kropps visdom
Ta ut kärnorna från dadlar, och lägg dadlarna i blöt i en skål/ ett glas med lite vatten, och hacka mandlarna till mindre bitar (småbitar, men inte så små att det inte är tuggmotstånd)
Min lunch idag är raw. Jag äter rawfood flera gånger i veckan nu för att bli mer basisk i kroppen. Jag passar ofta på att laga en raw lunch till mig själv, då min dotter är mycket misstänksam till att ens smaka
Raw pepparkakor smakar exakt likadant som "vanliga" fast inte lika knapriga. Vill man ha helt i raw style så är det absolut snabbaste sättet att rulla till bollar
And even if I love a warm breakfast like scrambled eggs, fried eggs or cooked porridge during the colder months, I’m smitten by this raw porridge made of sprouted buckwheat