Vego

Vego

  • 15 Recept
Vegan Moussaka

Vegan Moussaka

Sojagrytbitar i tomatsås. 75 gram torkade sojagrytbitar ex. Kung Markatta (0,5 pkt). 1 gul lök. 2 klyftor vitlök

Treveckorssallad (sockerfri)

  1 kg vitkål.   450 g morot.   150 g purjolök.   1 st paprika (gul).   1 st paprika (röd).   200 g kålrabbi.   1 1/2 dl vitvinsvinäger
Ostgratinerad brysselkål med bacon

Ostgratinerad brysselkål med bacon

Börja med att strimla baconet och knapersteka det. Lägg det åt sidan en stund. Sätt ugnen på 190 grader. Rensa brysselkålen (ta bort yttersta bladen om de är dåliga)
Bakad rotselleri i brynt smör

Bakad rotselleri i brynt smör

Ingredienser Portioner. 6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
ViktVäktarnas vegetariska lasagne

ViktVäktarnas vegetariska lasagne

2 gula lökar. 1500 g morötter. 11 förp tomater, krossade. 11 grönsaksbuljongtärning. 1salt & peppar. 1200 g lasagneplattor, färska
Veggie tacopaj

Veggie tacopaj

1Fyllning400 g formbar vegofärs 1 morot, stor 1 gul lök, stor 2 klyfta vitlök 2 salladslökar 2 dl fryst majs 2 msk rapsolja 2 ägg 1,5 dl crème fraîche 1,5 dl riven ost
Grön vegopytt med spetskål

Grön vegopytt med spetskål

4 potatisar 1 purjolök 1 broccoli 1 spetskål 2 dl frysta ärtor 100 g färsk spenat 1 knippe gräslök 50 g smör salt peppar 4 ägg olja, till stekning 0,5-1 tsk chiliflakes