Fiskrätter

Fiskrätter

  • 4 Recept
Parmesangratinerad torsk

Parmesangratinerad torsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 100 gram parmesanost , riven 2 dl crème fraiche 1 st vitlöksklyfta(or) 0,25 st citron(er) , saften från ca 2 klyftor 1 tsk basilika , torkad 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Sallad 250 gram morötter 0,5 st zucchini 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 4 dl couscous , el
Godaste fisksåsen

Godaste fisksåsen

Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 dl crème fraiche eller gräddfil 1/2 dl majonnäs 1 msk honungssenap 1/2 litet syrligt äpple 1 liten ättiksgurka 2 msk finhackad gul lök 2 msk hackad dill 2 msk kapris salt nymald svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen