saft o sylt

saft o sylt

  • 9 Recept
Maskrossaft - My Feldts recept

Maskrossaft - My Feldts recept

100 g kronblad av maskrosor, ca 100 st. 1500 g socker. 5 citroner, zezten (skalet). 400 g citronsaft. 100 g kronblad av maskrosor, ca 100 st 1500 g socker 1100 g vatten 5 citroner, zezten (skalet) 400 g citronsaft
Kallrörd maskrossaft

Kallrörd maskrossaft

Sila saftenoch häll upp på väl rengjordaflaskor. När maskrosblommans tid är bör man ta tillfället i akt att nyttja de gula blommornasom finns i överflöd
Äpple och Kanel saft

Äpple och Kanel saft

Sila ned saftengenom en silduk till en bunke. Saften förvaras kall men går att värma upp för att drickas varm
Röd vinbärscurd

Röd vinbärscurd

Nu är det bärtider igen och det är dags för att saftaochsyltaoch allt vad det innebär, vilket är ju hur härligt som helst
Röd vinbärssylt med äpple

Röd vinbärssylt med äpple

Lägg vinbären och äpplena i en syltgrytaoch häll på Vattnet. Repa och skala äpplena, skär dem i bitar
Jordgubb och flädersaft

Jordgubb och flädersaft

Natriumbensoaten behövs inte om man fryser saften. Lägg jordgubbarna i en stor skål ochmosa dem lite. Skölj och lägg fläderblommorna över jordgubbarna
Saft på röda vinbär

Saft på röda vinbär

Jag kände lite att röda vinbär är ett wildcard smakmässigt ocheftersomKristopher menade att det är för surt för sylt till våfflor, så fick det istället bli saft