För imorgon om ingen missat det är det fettisdagen/semledagen. ) så nu ska mina infrysta minisemlor och semletårtan äntligen få ätas upp, men självklart inte bara utav mig själv utan i morgon kväll får vi också sällskap av gänget vi var med i Åre på skidresan i helgen (kan bara meddela att det var huuuur kul som helst på resan
Jag tycker det är fantastiskt roligt att baka bröd. Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Förra veckan satt jag och funderade på om jag inte skulle slänga ihop ett gott mörkt bröd, sagt och gjort kikade jag igenom vad jag hade hemma och slängde ihop det jag tyckte passade bra
Låt brödet svalna på galler utan bakduk. Låt brödet jäsa i ytterligare ca 40 minuter under duk. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills brödet har fin färg och känns torrt