Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Den stora finalen på nyårsmiddagen blev en enorm cheesecake. Den första riktiga som jag har gjort och nu har jag fått blodad tand, sådana här blir det mer av
Lägg den oöppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, fyll på allteftersom det kokar bort
Om du läst min blogg tidigare kanske du anat att jag är förtjust i kladdkakor. När jag fyllde i förra veckan åt vi ännu en variant av kladdkaka med chokladkolatäcke
Kakan då. Som jag och Hanna mumsade på igår. Attans god blev den. Faktiskt lite experiment. En god kladdkaka, som jag stoppade Marabous Choklad med Lakrits i och la ett chokladtryffeltäcke ovanpå
4 ägg6 dl socker3 dl mjöl2 tsk bakpulver8 msk kakao2 tsk vaniljsocker175 g smörKokossmet75 g smör2 dl socker1,5 dl grädde1 dl sirap200 g kokosflingor (mina tog slut vid 150 g så jag satte till 50 g havregryn i stället)Smält smöret
Jag ÄLSKAR den här kladdkakan. Jag hittade den på den HÄR bloggen och har gjort den flera gånger. Jag brukar lägga dumlekrisp i botten av formen innan jag häller över smeten, men den här gången provade jag någonting nytt
Den här kladdkakan är verkligen "to die for" ♥. Du behöver. 150 g smör 3 dl strösocker 3 ägg 4 msk kakao 1,5 dl vetemjöl 1 nypa salt 2 tsk vaniljsocker
Denna bara m å s t e ni testa. Underbar kletig chokladkaka med ett härligt täcke av grädde och daim. Det bästa (förutom att den är så god) är att den blir godare efter nån/några dagar
Vad brukar ni äta till frukosten. Till vardags kan det hos oss bli något snabbt såsom müsli med yoghurt eller enbart yoghurt (på stående fot) medan helgfrukosten däremot kan vi duka fram hur mycket godsaker som helst