Dela chokladen i mindre bitar. Grädden som man använder får INTE börja koka när den värms och det ska stå kallt i kylskåpet minst 6 timmar innan det används. Låt svalna lite och ställ in i kylskåpet minst 6 timmar
Den här kakan blir bättre ju mindre du rör i den, givetvis måste allting blandas men inte mer än så. Lossa den frysta tårtan från formen och låt den tina i kylen minst två timmar före servering
se skrivit en artikel om min tårta. 35-45 minuter. När stickan är torr stäng bara av ugnen och låt bottnen stå kvar i eftervärmen ca 20 minuter. Låt svalna och stå i kyl minst 4 timmar innan man vispar upp blandningarna som vanlig grädde
Ikväll testade jag på en ny efterrätt när jag hade några i min familj över på lite middag. Verkligen ursnabb chokladmousse att slänga ihop och kräver verkligen minimalt med ingredienser för att få ihop den så krämig och god
Helt gudomligt god, innehåller avsevärt mycket mindre socker och, det bästa av allt, producenterna och därmed produkten samarbetar och stödjer hungerprojektet i Argentina
Lägg gelatinbladet i blöt i några minuter. Vispa smöret krämigt, tillsätt sockret och vispa ytterligare 5 minuter. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 40-50 minuter. Ställ "chokladsmeten" i kylen i minst 6 timmar. Rör i sockret och sjud tills det löst sig (ca 1 minut)
T. i. l. m. n. a. ´. s. f. ö. d. e. g. j. o. r. t. å. R. y. F. b. k. S. w. D. ä. c. h. p. u. v. M. z. ,. 5. 0. 3. 2. ½. /. 4. 1. V. B. H. -. A. 6. %. K. é. d l. c m