Tina och skala räkorna. Skala och hacka löken. Tillsätt kryddorna, rör om och fräs i några minuter. Skiva selleristjälken och lägg i kastrullen tillsammans med tomater, majs och buljong
Ingredienser Portioner. 8 1 ask körsbärstomater (à 250 g) 500 g färskpotatis 4 ägg 1 knippe späda morötter (à ca 400 g) 1 knippe grön sparris (à ca 250 g) 1 knippe rädisor (à ca 200 g) 1 liten rödlök 150 g blandad sallad 1 dl cocktailkapris 10 sardellfiléer 500 g varmrökt laxfilé salt nymalen svartpeppar Dressing 3 sardellfiléer 2 vitlöksklyftor 2 msk färskpressad citronjuice 2 tsk honung 2 msk vit balsamvinäger 1 krm svartpeppar 3/4 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda smöret med paprika, finhackad vitlök, gräslök samt dill och fördela kryddsmöret över räkorna. Servera direkt med citronklyftor, plockad dill och gott bröd
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl. Salta och peppra torskfilén runt om. Skala och riv pepparroten. Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns