Sallad

Sallad

Pastasallad med kyckling, vattenmelon och fetaost

Pastasallad med kyckling, vattenmelon och fetaost

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram gemelli 0,5 st romansallad 0,5 st gurka(or) 1 st vattenmelon(er) 0,5 kruka(or) basilika 2 msk olivolja 0,75 msk vitvinsvinäger 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 st avokado(s) 400 gram salladskyckling 150 gram fetaost 1 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
BLT-sallad med biff

BLT-sallad med biff

500 g ryggbiff 2 förp bacon (à 140 g) 0,5 baguette, skivad riven i grova bitar eller skivad 1 silverlök, tunt skivad 0,5 citron 2 romansallad 3 tomater, skivade 2 dl majonnäs 3 dl parmesanost, riven olivolja smör svartpeppar salt
Grön sallad med kiwi

Grön sallad med kiwi

1 gurka 2 kiwis 2 stjälkselleri 2 gröna paprikor 1 förp fetaost 1 dl basilika 2 tsk flingsalt 1 tsk svartpeppar 3 msk olivolja 1 citron
Sallad med rostad sötpotatis, halloumi och belugalinser

Sallad med rostad sötpotatis, halloumi och belugalinser

3 sötpotatisar rapsolja 2 dl belugalinser 3 msk olivolja 1 msk vinäger 1 rödlök 0,5 chilifrukt 1 klyfta vitlök 1 limefrukt 1 kruka koriander 70 g spenat 2 msk hasselnötter, rostade 2 avokador 200 g halloumiost salt peppar
Krämig potatissallad med rädisor

Krämig potatissallad med rädisor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg delikatesspotatis 2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 0,25 dl färsk gräslök 50 gram purjolök 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 50 gram rädisor 50 gram sockerärtor Köp receptet
Ugnsrostade rödbetor med getostkräm

Ugnsrostade rödbetor med getostkräm

800 g rödbeta 2 rödlökar 2 dl crème fraîche 140 g chèvre (getost) 1 tsk honung, flytande 2 dl belugalinser 40 g pinjenötter 3 msk olivolja 1 msk vinäger 100 g rucolasallad färsk timjan rapsolja salt peppar