Hallå!
Jag är en matglad paleo-entusiast som skapar egna recept samt delar andras. Följ mig om ni vill ha kontinuerlig inspiration och nyttiga recepttips!
/C
Glutenfritt bröd med Zucchin. Smakar nästan som vanligt bröd. Åt det bara med smör och ost Om man vill kan man även ha i lite ”brödkryddor” i smeten, för mer bröd-smak
Det här brödet har jag bakat några gånger nu. Det är så enkelt att baka eftersom det är svårare att "ta död på" jästen, i och med att brödet ska kalljäsa
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. Jag älskar att baka och trots att jag inte äter bröd särskilt ofta själv så är det väldigt roligt att baka
Att hitta alternativ till pasta och annat är inte så svårt, men eftersom vi fortfarande gärna vill ha våra frukostsmörgåsar så håller jag för närvarande på och testar mig igenom olika recept på lågkolhydratsbröd
lite som varmamackor men med plättar istället för bröd. Kesoplättar med ost- och skinkfyllning. Jag och Algot åt detta till lunch en dag när vi var ensamma hemma och det var jättegott
Jag hittade ett recept på tortillabröd och jag kände direkt att jag bara måste testa. Jag använde tortillabröden till att göra gratinerade wraps av och det blev jättegott
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater