Under julen (alltid om ni frågar mig, men framför allt under julen) ska man se till att njuta. Allt på julbordet dryper inte av ohälsosamma fetter och massor av socker
För att komma i julstämning provade vi på en glöggsorbet. För att komma i lite julstämning provade jag på att göra lite glöggsorbet på resterna av en halvdrucken flaska lättglögg
Börja med åt klippa tomtarna i bita. Och bryt chokladen i bitar. Smält smöret och sen i med alla ingredienser förutom den vita chokladen och låt tomtarna smälta och rör om då och då
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
God Jul. Ja ni, nu börjar det verkligen dra ihop sig för en stora dagen. Hoppas ni inte stressar runt allt för mycket utan hinner njuta lite med familjen också
Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. TJONG. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat