vegetariskt

vegetariskt

  • 139 Recept
Krämig soppa med broccoli, palsternacka och ädelost

Krämig soppa med broccoli, palsternacka och ädelost

Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 palsternackor (à ca 250 g) 2 broccoli (à 250 g) 2 msk smör 4 dl matlagningsgrädde 2 msk vitvinsvinäger 1 grönsaksbuljongtärning 5 dl vatten salt och peppar 50 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Havreprodukter 5
Fiskgratäng med dill och tomat

Fiskgratäng med dill och tomat

Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis (gärna fast) 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk chilisås 2 tsk majsstärkelse 1 fiskbuljongtärning salt peppar 1 ask färsk dill (à 20 g) 600 g alaska pollock 1/2 ask plommontomater (à 500 g) 1 kruka röd
Vegetarisk rödbetsgratäng

Vegetarisk rödbetsgratäng

1. Skala rödbetorna och riv dem på stora hålen på ett rivjärn eller en mandolin. Sprid ut rödbetsrivet i en ugnsfast form
Stekt torskrygg med rostade grönsaker och pepparrotssmör - Recept - Tasteline.com

Stekt torskrygg med rostade grönsaker och pepparrotssmör - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pepparrotssmör 50 gram smör 1 msk pepparrot , riven 1 st Citron , rivet skal 1 nypa(or) salt Rostade grönsaker 300 gram palsternacka(or) 200 gram morötter 0,5 st purjolök(ar) 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Torsk 800 gram torskrygg , tinad 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad smör 1 odefinierad olivolja Köp receptet Näringsvärde Kcal
Potatistårta med taleggio & rosmarin


Potatistårta med taleggio & rosmarin


Sätt ugnen på 200 grader. 
. Skala potatisarna och löken och skiva tunt, råstek i stekpanna med lite smör i 10 minuter, vänd om hela tiden, strö över finhackad rosmarin, salta och peppra
Smörgåsrulltårta

Smörgåsrulltårta

Botten4 ägg 1 msk strösocker 0,5 tsk salt 1 dl vetemjöl 2 msk smör, smält. 1Fyllning400 g tonfisk (i olja) 1 dl créme fraiche 0,5 dl majonnäs 0,5 rödlök, finhackad 100 g färskost salt vitlökspeppar
Ugnsbakad lax med gorgonzola och sherrysås

Ugnsbakad lax med gorgonzola och sherrysås

Dela laxfilén i fyra lika stora bitar. Lägg varje bit med skinnsidan ner och gör ett snitt tvärs över så att det bildas en ficka mitt i varje bit
Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Catarinas torsk med citronsås och pepparrotspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 1 msk salt 1 l vatten 600 gram torskfilé 1 msk smör Pepparrotspotatis 700 gram potatis , mjölig 1 dl vispgrädde , 1-1,5 dl 1 dl mjölk 40 gram smör 1 krm salt 1 krm vitpeppar 0,8 dl pepparrot , färsk Citronsås 100 smör 1,5 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 0,5 kruka(or) gräslök 0,5 st Citron 0,5 krm cayennepeppar 1 krm salt , efter smak 1 krm svartpeppar , efter smak Tillbehör 140 gram bacon 150 gram sugar snaps 100 gram rädisor Köp receptet Näringsvärde Kcal