Fisk

Fisk

  • 12 Recept
Kräftstjärtsgryta - Recept - Tasteline.com

Kräftstjärtsgryta - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 400 gram kräftstjärtar , på burk, med spad 400 gram fiskblock , av torsk, sej eller kolja 3 dl Creme fraiche 2 st gul lök(ar) 2 st paprika , röd 0,5 tärning(ar) fiskbuljong 1 odefinierad curry 1 odefinierad paprikapulver 1 odefinierad vitpeppar 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad cayennepeppar Till servering 400 gram pasta , eller ris Köp receptet
Thailändsk lax i ugn med kokosmjölk, lime och ingefära

Thailändsk lax i ugn med kokosmjölk, lime och ingefära

1-2 msk fisksås. 700 g laxsida (gärna mittenbiten) 1 gul lök
, tunt skivad 5 cm ingefära 2 klyftor vitlök 2 citrongräs 2 burkar kokosmjölk 2 röda chilifrukter, tunt skivade 1-2 msk fisksås 2-3 lime salt 100 g cocktailtomater 200 g ostronskivling 1 kruka koriander jasminris till servering
Tonfiskröra

Tonfiskröra

1 förp naturell tonfisk. 1 förp naturell tonfisk 1 grönt äpple, tärnat 0,5 dl purjolök, strimlad 2 msk majonnäs 0,5 dl gräddfil 0,5 msk curry salt och svartpeppar
Bakad potatis med tonfiskröra

Bakad potatis med tonfiskröra

Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarna med, den lite saltare smaken som kaprisen tillför gör sig riktigt bra med potatisens milda och mjuka smak
Kräftsill

Kräftsill

Ingredienser Portioner. 4 1 burk inlagd sill (à ca 240 g) 1 tsk dillfrön 1 dl majonnäs 1 msk crème fraiche 1 msk chilisås 1 msk hackad färsk dill 1 tsk konc hummerfond 1 tsk socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Majonnäs 5
Tonfiskpasta med krossade tomater

Tonfiskpasta med krossade tomater

4 Pasta 250 g pasta 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk olja 1 förp krossade tomater (à 390 g) ev 1 dl matlagningsgrädde 2 krm chiliflakes 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 burk tonfisk (à ca 200 g) Bönor 250 g frysta sojabönor eller haricots verts 1 msk olja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Till servering 2 msk fryst persilja finhackade oliver (gärna olivströssel se länk i steg 5) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Fisk- och räkcurry

Fisk- och räkcurry

500 g torskfilé. 1500 g räkor med skal. 11 tsk salt. 12 vitlöksklyftor. 11 msk Arla® Svenskt Smör. 12 tsk orientalisk curry