Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Kvällens middag blev en vegetarisk gratäng. Inspirationen till den här rätten kommer från min kära syster som bjöd på något liknande när vi var hos henne senast
Och denna rätt är inte bara vegetarisk utan faktiskt helt vegansk. I somras när vi åkte på vår lilla veteranbilssemester runt Vättern, så stannade vi en natt i Gränna
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Spenat/fetaost biffar. Igår var det min tur att laga mat, det blev som vanligt vegatariskt. Spenat och fetaost biffar stod på menyn och kan ni tänka er att dom blev SÅ GODA