Sylt och marmelad är gott på bröd. Men den godaste tycker iallafall jag är apelsinmarmelad. Kanske för att det är den jag har växt upp med, som har flitigt använts på nygjorda varma scones
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sköljpastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligt i en sil
Men jag kommer även lägga ut receptet på glasyren. Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakakamuffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
Detta är ett basreceptsom jag ibland varierar genom att exempelvistillsätta havregryn eller ägg och ibland används kvarg istället för yoghurt samt banan och vaniljpulver
Lägg mjöl, salt och smör i en matberedare tillsammans med vatten och arbeta ihop till en deg. Skulle botten blåsa upp sig är det bara att trycka ner den igen
Gör så här. Smältsmör i en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg åt sidan för att svalna. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök