Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon 500 g kycklinglårfilé 50 g smör 350 g purjolök 2 gula lökar 2 dl syltlök 1 msk torkad dragon 4 msk dijonsenap 4 dl kycklingbuljong, utspädd 4 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon, bladen, grovt hackade 1 fänkål 2 msk olivolja 1 citron, finrivet skal saft 100 g färsk spenat salt www.koket.se
Allt i en form - kycklingfilé med tomatris 4 600 g kycklingfilé 2 gröna paprikor 3 dl långkornigt ris (10-minuters ris) 2 förp pastasås basilika (à 390 g) 1 1/2 dl riven ost Att ha hemma 6 dl vatten 1/2 msk curry 2 tsk paprikapulver 1 tsk lökpulver 1 grönsaksbuljongtärning Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Sesamnudlar med honungskyckling Börja med kycklingen. Stek kycklingen på hög värme. Toppa med den stekta kycklingen, gurka, salladslök, jordnötter, sesamfrön och ev chiliolja www.koket.se
Krämig italiensk kycklinggratäng Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter www.koket.se