Äppelkladdkaka med knäckigt havresmul 2 äpplen. 1175 g smör. 12 dl strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 11 dl brunt farinsocker. 13 ägg. 13,5 dl vetemjöl www.koket.se
Blåbärsgrottor med cheesecakefyllning Kakdeg250 g smör, rumstemperatur 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 5,75 dl vetemjöl www.koket.se
Mandeltårta med mjölkchokladmousse och jordgubbar 2 l jordgubbar och blandade bär. 1350 g äggvita (ca 9 äggvitor). 1400 g florsocker. 1240 g mandelmjöl www.koket.se
Rabarberkladdkaka Kladdkaka175 g smör 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl brunt farinsocker 3 ägg 3,5 dl vetemjöl 300 g rabarber www.koket.se
Pinjekaka med citron och crème fraiche 0,5 dl mandelmjöl 3 ägg 2 dl strösocker 0,5 tsk salt 1 citron, saften och skalet 100 g smör, smält 3 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 1 dl pinjenötter 2 dl crème fraîche 2 msk honung citron, skalet www.koket.se
Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt Ingredienser Portioner. 8-10 4 dl riven kokos 1 dl strösocker 1 stor äggvita (à ca 40 g) 25 g smält smör 1 krm salt 1/2 l vaniljglass 2 dl vispgrädde 2 passionsfrukter 1/2 dl rostade kokoschips Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Morotsrulltårta 165 g morot (2 st). 160 g riven kokos (1,5 dl). 13 g malen kanel (1 tsk). 11-2 g salt (1/2 tsk). 15 g bakpulver (1 tsk) www.koket.se