500 g rabarber2 dl havregryn2 dl socker1 3/4 dl vetemjöl1/2 tsk bakpulver1/2 tsk vaniljsocker125 g smör1/2 dl vispgrädde1/2 dl ljus sirap Ansa och dela rabarberna i mindre bitar
Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna mina härliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha lite ledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
Smält smöret. Skiva kavringen. Kör den imixern tillsammans med det smälta smöret. Tryck ut till en botten i en form med löstagbar kantca 24cm i diameter
Tonfisk i currysås. Hej och god eftermiddag mina vänner. Hoppas ni fått en bra start på denna veckan. Själv började jag med ledig dag igår, och idag har jag bara en halvdag vilket innebär att jag och barnen fick mysa idag på morgonen också
Nu till hösten hör lite mustiga soppor till tycker jag. I vår familj är den här Mexikanska köttfärssoppa väldigt populär, inte minst av barnen som älskar att den smakar taco, en Tacksoppa helt enkelt
Självklart ska julen även få sätta smak på mina smörgåstårtor. Den här gjorde jag igårkväll till Nicke som han har med sig till jobbet idag, då han arbetat på Barks Flytt o Alltjänst i exakt 20år – HURRA
Äppelrimmat sidfläsk. Blanda äppeljuice och salt tills saltet har löst sig. Skär samtidigt fläsket i 1,5 cm tjocka skivor och marinera i fläsket i äppelrimlagen i 12 timmar eller upp till ett dygn