Ibland faller vissa rätter ur minnet fast jag älskar dem så mycket. Har inte gjort rullader på år och dag och blev plötsligt sugen på det häromdagen när jag höll i ett paket skivad lövbiff
Min egen mousaka både till lunch och middag. Jättegott med en härlig mjuk smak. Köttsåsen. 400 stekmalet 2 lökar2 vitlöksklyftor500g passerade tomater1 burk crème fraîche3msk torkade trattkantareller svartpepparkanelpaprikakryddaoregano1 auberginstent bacon riven parmesanBryna löken och vitlöken i smör och olja
Detta har blivit min nya last. Makalöst goda. Första gången jag åt dom var hos min goda vän Helena. Perfekta att servera både till fördrinken, eller göra när du är sugen på något litet
1. Vispa ägg & socker poröst. 2. Smält smöret på låg/medelhög värme. Smöret ska vara varmt men inte hett. Häll i farinsocker och se till att det löses upp
Ingredienser Portioner. 10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Godmorgon mina vänner. Kladdkaka. Det verkar som att min kropp tyckte särskilt mycket om att komma från ett 34-gradigt Turkiet till ett 17-gradigt Sverige
När till och med jag orkar baka en vardagskväll betyder det att det är något väldigt enkel=) Det här var bara att röra ihop i en kastrull, tänk om allt var såhär lätt
Såg ett recept i Kakburken-gruppen på Facebook som jag bara var tvungen att prova. Jag dubblade receptet (fast använde inte så många bananer) och gjorde i fyra mindre pajformar så att man fick varsin