Det här är så gott. Till två äpplen, blandade jag 1dl grovriven mandelmassa men 1tsk nystött kardemumma, 1tsk kanel, 1msk råsocker och en nypa vaniljsocker
Var på Crêperiet 4-knop i veckan. Ett mysigt och osigt ställe. Inspirerades till följande middag. 2 portioner (4 laggar)1 ägg2,5 dl mjölk1,25 dl mjöl - gärna bovetemjöl(Jag använde dock fullkorns-dinkelvetemjölannars blanda graham och vetemjöl)salt+2 nävar svamp1 stor klyfta vitlök1 påse färsk bladspenat (100 gram)några körsbärstomater2 rejäla nävar riven ostcitronRör ihop smeten till pannkakorna
Crêpes är något som inte görs specillt ofta här hemma, mest beroende på att jag tycker att det är lite omständigt, men ibland så är det definitivt värt det, så gott
Nu är det kantarelltider och jag älskar kantarellrätter. Vanligtvis gör jag bara smörstekta kantareller på en smörgås eller så har jag lite kantareller i såsen till köttet