Jaha, vad åt vi egentligen över jul och nyår kanske ni undrar. Anledningen att jag inte har bloggat om julmaten är att min kamera försvann på julafton och jag tog kort med min systers kamera
1 wrap1 ägg1 msk gräddelite salt och vitpepparStek äggwrapen i smör på medelvärme som en pannkaka. Låt svalna när den är klar och lägg på en god fyllning
Kanon att ha till förrätt eller buffé. Och ljuvligt gott. 12st250gram smördeg4 ägg2 dl grädde200gram lax, fint skuren100 gram riven parmesanostsalt och pepparTa ett dricks glas som är lite större en formen (jag använder en silikonform, men går lika bra med en muffinsform i plåt) du ska baka dom i
Gokväll. Sitter här och hostar och snörvlar. Tjejmilen endast en vecka bort, och jag är förkyld. Dessutom har jag kört lite för hårt med min stackars kropp, så knäna har börjat krångla
Den föregående veckan har vi haft så fullt upp med att förbereda ett studentfirande, ni vet, städa, laga mat, räkna sittplatser, få på studenten sin kostym, och så vidare
KallskuretPå överraskningsfesten vi hade för ett par veckor sedan bjöd vi på Italiensk buffé. Enkel och god mat att förbereda då det är många gäster och man inte har så mycket plats för varmhållning
Frittata är något som både är enkelt, gott, mättande och givetvis går att göra helt Paleo. ) Man kan variera innehållet beroende av vad man har hemma, rester från gårdagens middag är perfekt att blanda ner
Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar och fördela dem över 2 vetetortillas. Skiva tomaterna tunt och fördela skivorna ovanpå
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
Wow, vilket väder det blev idag och vilken energi man kan få från solen. Jag (Anki) blev faktiskt ledig från jobbet idag, barnaskaran minskade och då kunde komptimmar plockas ut
I morgon flyger jag till Stockholm med Norwegian - hoppas jag. Kabinpersonalen varslar om strejk som bryter ut imorgonbitti om de inte kommer överens innan midnatt