Skär kycklingen i mindre bitar. Tillsätt kycklingen och nudlar och blanda. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek kycklingen tills den fått fin färg och är genomstekt i cirka 5–10 minuter, beroende på storlek. 3 st kycklingfiléer
600 g kycklingfilé. 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linserna och kyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
500 g kycklingfärs. Köttfärssåsen. Skala och hacka löken och skala och riv moroten grovt. Fräs grönsakerna mjuka i smör, lägg i färsen och fräs den gyllenbryn
Grillad kyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Kyckling,. Här bjuder jag på ett nytt kycklingrecept med många smaker som gifter sig bra tillsammans
Kycklingfärssås. Servera kycklinglasagnen tillsammans med sallad. Fräs ihop kycklingfärs och lök i olja på medelhög värme ca 5 min. Varva pestosås, lasagneplattor, kycklingfärssås och ost i 3 lager. 500 g Kycklingfärs