Blanda smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter, med löstagbar kant
God kväll i stugorna. En somrig helg är över här i Karlstad och i morgon är det åter vardag. Jag börjar jobba igen efter elva månaders föräldraledighet, vilket känns både spännande och lite ledsamt med världens goaste unge hemma
Hoppas ni inte trodde att ni skulle få något julinspirerat recept idag. Detta kändes egentligen som en somrig paj men väldigt god var den och självklart kan man äta den under vintern också
Testade en potentiell julbordspaj idag efter ett recept från förra årets Buffé. Receptet var för minipajer men i min något modifierade version funkar det topp även som en större paj
Äldsta dottern bad om broccolipaj med fetaost, och det ville jag ju inte neka henne. Blev dock förvånad eftersom hon inte brukar gilla broccoli, men den här pajen funkar faktiskt för både broccoli-lovers och de som är mer skeptiska till grönsaken