1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Har hittat det här receptet på dessa bullar på flera olika bloggar. Ett recept som som vandrar runt hos alls verkar det dom och bara lämnat positiva svar om det
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Lite eftermiddagsfika ska vi ha idag. Har bakat äppelkaka i långpannan, receptet är min systers. Äppelrutor3 ägg3,5 dl socker100 g smör1,5 dl mjölk4,5 dl vetemjöl2,5 tsk bakpulver4-5 äpplenkanel och sockerSätt på ugnen på 200 gr, smöra och bröa en långpanna
Pistagebullar med vaniljfyllning. 21 januari 2016 @ 20. 08. Blev sugen på att prova nyinköpt pistageessens från Essensfabriken, hade bla ingen vanlig jäst hemma så jag tog vad som fanns
Bakat. Kolakakor. Oktober 27, 2015 14. 02. Nomminom. Godaste kolakakorna. Jag är ju inget fan av att baka kakor, fråga mig inte varför men det blir väldigt sällan kakor här hemma
Vaniljbullar, solskensbullar, sockerbullar. Kärt barn har många namn, brukar man ju säga. Detta recept som ger de godaste bullarna med mycket vanilj- och kardemummasmak måste ni prova
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper