Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Då har halva veckan avverkats och det känns verkligen att det är sportlov för det är dööölugnt och tyst på jobbet vilket är lite trist men det är ju tur att det bara handlar om en vecka
Den är ju också väldigt smidig att preppa hemma i köket, för att sedan plocka med sig till jobbet och tillaga den där på frukost eller lunchrasten för att äta
Funkar oxå hur bra som helst som en ensamrätt till lunch med lite sallad vid sidan. Jag lovade er fler recept från vår tapaskväll i fredags och här kommer receptet på tortillan- den spanska omeletten
God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra
Nu är jag redo för midsommar, nu kan jag pusta ut. Nu är nämligen min älskade gravade strömming klar. Det blir ingen riktig midsommar för mig utan den på bordet
Det här är ett jättebra lunchtips, eller ett lite rejälare mellanmål för hungriga barn. Att göra toasts i smörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt