Maträtter

  • 8 Recept
Gomiddagryta

Gomiddagryta

Skär köttet i sockerbitsstora tärningar. Koka upp vatten och kryddor, lägg ner köttet. Sjud under lock på svag värme ca 45 min
Mustig fläskfilépanna

Mustig fläskfilépanna

Skär köttet i skivor. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 2 min per sida. Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser utom tranbär och timjan
Kycklinggryta med svartvinbärssaft

Kycklinggryta med svartvinbärssaft

Skär kycklingen i tärningar, ca 1 ½ cm stora. Skala och hacka löken. Skala och slanta morötterna. Bryn kyckling och grönsaker i matfettet
Kycklingfilégryta

Kycklingfilégryta

Bryn kycklingbitarna. Häll på vatten och buljongtärningen och låt koka på svag värme under lock i cirka 15 minuter
Karin´s Svartvinbärsstek

Karin´s Svartvinbärsstek

Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme. När köttet är klart, låt steken ligga kvar i lagen ca 1 timme
Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Härlig porterstek med Hasselbackspotatis, recept gästbloggat av Lotta på Två Små Kök. Kort om Lotta. Jag är en glad amatör framför spisen och bakom kameran som älskar att jaga recept att prova och göra till mina egna, och som jag gärna delar med mig av