Fördela lax, rödlök, oliver, ost och rosmarinblad över rektanglarna och grädda dem i ugnen i 15-20 minuter, tills smördegen fått fin färg och blivit frasiga
In i ugnen i 200 grader i 20 minuter. Dessa piroger blev väldigt mumsiga och är enkla att göra. Kycklingröran funkar även som pastasås eller t ex som fyllning till varma mackor
Jag gjorde min sås lite på en höft den här gången, men någon av de här såserna passar också. Idag är det Långfredag, och då ska det enligt gammal tradition bjudas på fisk
Tillsätt sedan hackad lök, pressad vitlök och strimlat bacon och låt detta fräsa några minuter. Låt detta puttra ihop i ca 15 minuter (gärna längre) och smaka av efterhand och krydda efter eget önskemål. Gratinera i ca 30-40 minuter till den fått fin färg och plattorna är färdiga
Tillaga i 200 grader i ca 20-30 min eller tills kycklingen är helt genomstekt. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
Ta grytan från plattan och sila av skyn i en mindre kastrull. Låt småkoka i 4 minuter. Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar
Tillsätt whiskyn och låt småputtra några minuter. 11Spara receptetSkriv utIngredienser2 schalottenlökar, finhackade1/2 tsk vitpeppar1/2-1 msk grovt malen svartpeppar (börja med mindre mängd
Nu till något annat som gör mig väldigt nöjd, minst sagt. Jag har ju i flera dagars tid tipsat om lite olika tillbehör till kräftskivan och hoppas att ni kunnat hitta inspiration i mina små tips
Ett recept jag hittade hos min bloggkollega Lotta med bloggen Två små kök. Blanda samman och låt köttet marinera i minst 30 minuter. 20-25 minuter. 20-25 minuter Till
Därefter fick potatisen gratinera i ugnen ca 20 minuter på 225° till dess att de fått fin färg. Köttet skivade jag, kryddade med salt och svartpeppar och stekte på medelhög värme cirka 2-3 minuter på varje sida