Det här receptet räcker till 15 stycken. 400 g philadelphiaost (annan naturell färskost går också bra men denna ger en glansigare frosting). 400 g philadelphiaost (annan naturell färskost går också bra men denna ger en glansigare frosting)
Laga en god gratäng med smak både Sverige och Italien. 4 portioner. 300 g penne 1 msk olivolja 2 kycklingfiléer 3 dl kantareller eller annan god svamp 2 msk smör 2 vitlöksklyftor 5 dl matlagningsgrädde 10 soltorkade tomater i olja 1 dl hackad färsk basilika 100 g mozzarella, riven 50 g riven parmesan
Receptet ger en 10 bitars kaka. Ljuvligt fluffig, söt och syrlig. En synnerligen smaskigt god finkaka. Smaksatt med lemoncurd och med mjuka vågor av söt maräng
Så det blir nog bra. Vi har ganska kul hemma åt det faktum att jag som matbloggare varannan vecka får hem en receptbok, men det öppnar verkligen upp för nya smaker
Receptet kommer kommer här. Jag fullkomligen älskar blåbär och speciellt nu när säsongen tillåter att man kan gå ut i skogen och plocka sin alldeles egna, det är något visst med att använda ingredienser och råvaror som man själv plockat, mer ekologiskt blir det inte, och det gillar vi