Fisk

Fisk

  • 5 Recept
Fisk med dragon och mozzarella

Fisk med dragon och mozzarella

Lägg i fisken och lägg skivor av mozzarella på fisken. Blanda ihop såsen och slå den över fisken. Den här goda fisken åt jag för första gången för ca 2 veckor sedan och i söndags lagade jag den själv. 400 g fisk (torsk eller annan vit fisk). 1 fiskbuljongtärning. Sätt in i fisken i 200 grader i ca 30 minuter. Kram 400 g fisk (torsk eller annan vit fisk). 1 fiskbuljongtärning
Karamelliserad rödlök

Karamelliserad rödlök

Det här är något av det godaste jag vet. Mer karamelliserad rödlök åt folket. Du behöver. 2 rödlökar. 1/2 msk smör
Syrad rödlök

Syrad rödlök

Skala och dela rödlöken i två delar. Skär i tunna skivor. Koka upp en lag med vinäger, socker, honung och salt