Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
VEGETARISK

VEGETARISK

Belugakaviar på linser

Belugakaviar på linser

1. Koka upp fiskbuljongen och blötlägg wakamealgerna i buljongen ca 20 minuter, sila av. 2. Häll buljongen över linserna och sjud försiktigt under lock på medelvärme tills knappt mjuka, ca 40 minuter
Slider med portabello och vårsallad

Slider med portabello och vårsallad

1. Koka upp grönsaksbuljong med timjan, lök, vitlök och rökt champinjon eller torkad svamp. 2. Lägg ner portabello i en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar
Susannes bearnaise

Susannes bearnaise

1. Vispa gulorna pösigt med elvisp. 2. Smält smöret och låt det svalna något. Tillsätt smör och olja försiktigt under vispning
Portabelloplanka

Portabelloplanka

vegetariskt bacon (uteslut om du vill). 1. Gör duchessepotatis. Skala potatisen, skär i bitar och koka den mjuk i lättsaltat vatten
Fylld, dubbelbakad sötpotatis

Fylld, dubbelbakad sötpotatis

1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft. 2. Pricka potatisarna med en gaffel, gnid in dem med olja, salt och peppar
Små kroppkakor med svampfyllning

Små kroppkakor med svampfyllning

Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av potatisen väl. Pressa den och låt kallna eller använd gammal kokt kall potatis
Jamies spaghettikaka

Jamies spaghettikaka

Sätt ugnen på 180°. Lägg den hela auberginen i en stor kastrull med kokande saltat vatten. Ställ ett durkslag eller något liknande ovanpå så att auberginen hålls under vattenytan