Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
vegan

vegan

Spara recept till din samling

Spara recept till din samling

Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Tryck sedan ut blandningen i en bakpappersklädd ugnsform (20 cm diameter) till ett jämnt lager ända ut i kanterna
Supersnacks – kanongoda bananchips

Supersnacks – kanongoda bananchips

Dessa supergoda bananchips älskas av alla som testat. Vi fick dom första gången hemma hos våra underbara grannar under en middagsklubbkväll
Chocolate Cookie Dough Fudge Cake (no bake)

Chocolate Cookie Dough Fudge Cake (no bake)

Botten. Mixa alla ingredienserna till botten, när den börjar bli grynig är den klar. Spara 1/4-1/3 av degen och tryck ut resten i botten av en form
Närpes eller Pörtbacks paprikaröra

Närpes eller Pörtbacks paprikaröra

Röran passar jättebra till nykokt tagliatelle blanda i efter smak. Toppa med parmesanost. Eller på mackor 3-4 paprikor i bitar rostas lätt i ugn i 200-225* 10-15 min
Camillas kikärtsmaräng paj.

Camillas kikärtsmaräng paj.

Beskrivningen finns med ingredienserna. Allt i ett Botten. 180 g kex. ev glutenfria sätt i matberedare mixa
Kokosyoghurt – (AIP, Paleo, Vegan)

Kokosyoghurt – (AIP, Paleo, Vegan)

Gör så här Du behöver Kokosmjölk. Jag använder Santa Maria Extra Creamy Coconut eller kokosmjölk/kokosgrädde av märket Garant